Autobedrijf Heerhugowaard

Op zoek naar een goed adres voor betrouwbaar onderhoud van alle automerken? AD Autobedrijf Heerhugowaard staat voor u klaar!

Lees verder

Autobedrijf Heerhugowaard

AD Autobedrijf Heerhugowaard is een hoog aangeschreven autobedrijf. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle automerken. Ook is er een ruim aanbod van mooie occasions voor ieder budget. Bent u op zoek naar een betrouwbaard adres voor onderhoud of misschien een nieuwe auto? Het team van AD Autobedrijf Heerhugowaard staat altijd voor u klaar.

Onderhoud, Reparatie en APK

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor alle auto’s, ook wanneer u weinig (of juist veel) kilometers maakt. U kunt bij AD Autobedrijf Heerhugowaard terecht voor goed onderhoud uitgevoerd door goed opgeleide monteurs. Vanzelfsprekend zijn we tevens een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. De keuring is bedoeld om uw auto uitvoerig te controleren op veiligheid en milieu-eisen. Zo weet u precies wat de staat van uw auto is. Het echter geen niet hetzelfde als regelmatig onderhoud. Om te zorgen dat uw auto in goede conditie blijft, is het van belang om voorgeschreven onderhoud tijdig uit te laten voeren (volgens de richtlijnen van de fabrikant). Dit kan het vervangen van de olie en het oliefilter zijn, of het laten monteren van een nieuwe distributieriem. Wanneer u dit onderhoudsschema volgt, zal uw auto veel langer meegaan. Vanzelfsprekend voeren we deze werkzaamheden volgens fabrieksvoorschrift uit.

Ervaren monteurs met het juiste gereedschap

We hebben gekwalificeerde monteurs in dienst die op de hoogte zijn van de laatste technieken als het gaat om onderhoud van alle automerken. Daarnaast werken we natuurlijk alleen met goed gereedschap en A-merk onderdelen zodat uw auto de allerbeste zorg krijgt.

Twee jaar garantie bij Autobedrijf Heerhugowaard

Daarnaast krijgt u bij Autobedrijf Heerhugowaard twee jaar internationale garantie, niet alleen op de gebruikte onderdelen, maar ook op de reparaties! Dit is uniek voor garagebedrijven. Meestal geven garagebedrijven maar 3 maanden garantie. Wij vullen dit aan tot twee jaar. Geen vervelende verrassingen dus. Deze bijzondere garantie is dankzij het internationale netwerk ook geldig in andere landen waar AD Autobedrijven gevestigd zijn.

Waarom Autobedrijf Marc Mooij?

  • Regulier onderhoud: zoals gezegd is regelmatig onderhoud van belang. Olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof zijn allemaal belangrijk voor het functioneren van uw auto.
  • Diagnose: last van een vreemde storing? We hebben geïnvesteerd in de meest moderne diagnoseapparatuur om uw storing te verhelpen. Neem gerust contact op voor meer informatie.
  • Schade en reparatie: een vervelende schade als gevolg van een aanrijding? We bieden de beste schadeherstel in de omgeving van Heerhugowaard. Voor kleine schades en serieuze schade.
  • Aircoservice: met de aircocheck weet u direct hoe uw airconditioning er aan toe is. Want ook dit onderdeel heeft regelmatig onderhoud nodig. Anders kan de airconditioning vreemd gaan ruiken en minder goed werken.
  • Banden: ruim aanbod zomer- en winterbanden, ook inclusief velgen. Opslaan van de winter of zomerbanden is ook mogelijk.
  • APK: op zoek naar een goed adres voor de jaarlijkse keuring? Maak direct een afspraak, we staan voor u klaar!
  • Mobiliteit service: als u toch met pech komt te staan, is er de mobiliteit service. Voor maar € 35,- euro per jaar heeft u al Nederlandse dekking (ook in uw woonplaats). Vanzelfsprekend is dit uit te breiden naar een internationale dekking voor de landen waar AD Autobedrijf actief is.

Wilt u meer weten?

Zoekt u een kundig autobedrijf? U kunt direct contact opnemen met het team van AD Autobedrijf Marc Mooij. Geen vraag is te gek en we doen alles om u te helpen!

Marc Mooij

Dobber 3
1713 GK Obdam
0226-452405
0226-453600
info@garagemarcmooij.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats