Schadeherstel Marc MooijSchadeherstel Marc Mooij

Schadeherstel

AD Autobedrijf Marc Mooij in Obdam verzorgt hoogwaardige reparatie van iedere soort schade.

Lees verder

Autoschade! Wat nu?

U heeft autoschade? Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Wat moet u regelen? Wat moet u doen met de schadeauto? AD Autobedrijf Marc Mooij neemt u de zorgen uit handen. Bel 0226-452405 en wij helpen u verder.

Hoogwaardige reparatie
AD Autobedrijf Marc Mooij levert met goed opgeleid personeel en geavanceerde apparatuur hoogwaardige reparaties. Dat in combinatie met een optimale persoonlijke dienstverlening naar de klant.

Uitdeuken zonder spuiten
Wie kent de situatie niet... Uw auto staat geparkeerd, u komt terug en er zit een deukje in de deur. En de dader is natuurlijk nergens meer te zien. Het overspuiten van het spatbord of de deur loopt flink in de papieren. De verzekeringsmaatschappij is ook geen optie: u raakt een fors gedeelte van de no-claimkorting kwijt.

Praktijk: de deuk blijft zitten. Jammer… maar niet nodig! Dankzij een methode die steeds vaker wordt toegepast: uitdeuken zonder spuiten. Bel voor meer informatie en de mogelijkheden.

Duurzaam
AD Autobedrijf Marc Mooij zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Door gebruik te maken van moderne technieken en milieuvriendelijke producten. Bovendien past Garage Marc Mooij groen schadeherstel toe. Op verzoek van de klant maken wij gebruik van technisch perfecte maar gebruikte onderdelen.

Kennis van zaken
De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Zodat de kennis up-to-date blijft en wij u met een gedegen advies van dienst kunnen zijn.

Schadegeval of meer weten?
Bel 0226-452405 of maak online een afspraak.

Marc Mooij

Dobber 3
1713 GK Obdam
0226-452405
0226-453600
info@garagemarcmooij.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats