MEER ONDERHOUD

Naast het reguliere onderhoud en de jaarlijkse APK keuring, kunt u bij AD Autobedrijf Marc Mooij in Obdam ook terecht voor allerlei andere diensten, zoals montage van een trekhaak of fietsendrager, betere verlichting en onderhoud van uw caravan.

Kijk voor meer informatie bij een van de volgende onderwerpen:

Trekhaak

Trekhaak

Trekhaak met montage. De voordeligste trekhaken van Nederland met de service van AD Autobedrijf Marc Mooij. Vraag nu naar een offerte.


Fietsendrager

Fietsendrager

Op vakantie of gewoon een dagje weg met de fiets? De juiste fietsendrager is te vinden bij AD Autobedrijf Marc Mooij in Obdam.


Remmen

Remmen

Zijn uw remmen nog in een goede staat? Slechte remmen komen meer voor dan u denkt. Het verval zet vaak zo geleidelijk in dat het moeilijk te merken is. Laat ze daarom controleren bij AD Autobedrijf Marc Mooij.


Caravan onderhoud

Caravan onderhoud

Wilt u deze zomer veilig op uw bestemming aankomen? Doe de Caravan Check bij AD Autobedrijf Marc Mooij en u kunt zonder zorgen op weg.


Uitlaat

Uitlaat

Een uitlaat heeft een beperkte levensduur. Niet verwonderlijk voor een onderdeel dat blootgesteld staat aan grote temperatuurverschillen, vocht en trillingen. Betaalbare vervanging vindt u bij AD Autobedrijf Marc Mooij.


Hella Service Partner

Hella Service Partner

AD Autobedrijf Marc Mooij is Hella Service Partner. Specialisten op het gebied van verlichting, verwarming en elektronica.


Duurzaam onderhoud

Duurzaam onderhoud

Groen onderhoud is financieel voordelig en draagt bij aan een duurzamer milieu. Met een aantal simpele tips kun je al snel € 100,- tot € 150,- per jaar besparen.


Caravan Bandencheck

Caravan Bandencheck

Uw caravan uit de stalling gehaald? Laat uw banden dan controleren bij AD Autobedrijf Marc Mooij voordat u op reis gaat.


Verlichtingscontrole

Verlichtingscontrole

Een op de zes auto's heeft defecte of niet juiste verlichting. Is uw verlichting in orde? Laat het controleren bij AD Autobedrijf Marc Mooij.


Marc Mooij

Dobber 3
1713 GK Obdam
0226-452405
0226-453600
info@garagemarcmooij.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats